Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Grundfos akce 2017

Ptáček - velkoobchod vám přináší Grundfos Akci 2017. Prémiová řešení pro váš dům a zahradu. Čerpadla, vodárny a další produkty za výhodné ceny!

Grundfos akce 2017 zveřejněno: 23. 3. 2017

Jako každý rok, tak i letos představuje tradiční výrobce čerpadel průmyslového i privátního sektoru společnost Grundfos svou akční nabídku zaměřenou na domácnosti.

Ústředním prvkem letošního vydání akčního letáku se sortimentem pro dům a zahradu je novinka domácí vodárna Grundfos Scala2. Plně integrovaná vodárna zajišťuje stálý tlak na všech odběrných místech. Je vybavena frekvenčním měničem, tlakovou nádobou, snímačem a zpětnou klapkou. Sortiment domácích vodáren doplňují modely Grundfos MQ a Grundfos Hydrojet s čerpacím výkone až 4m3/h. Pro jednodušší instalace je vhodné použít ověřené čerpadlo Grundfos JP za velmi příznivou cenu.

Skupinu produktů čerpadel do studní a vrtů reprezentují ponorná čerpadla Grundfos SB a SBA (verze bez a s integrovanou řídící jednotkou) vhodná spíše do mělčích zdrojů. Pro vrty s hloubkou větší než 8 metrů je v nabídce několik variant populární "píšťaly" Grundfos SQ a SQE. Jejich hlavní výhodou je možnost instalace do úzkých profilů vrtů a kvalitní korozivzdorný materiál, z něhož jsou vyrobeny. Pro kombinované použití (domácnost vs. průmysl a výroba) je vhodnou alternativou Grundfos SP. Některá čerpadla do studní a vrtů je možné rovněž zakoupit ve výhodných setech.

V sortimentu přečerpávačů je prezentována tradičně inovovaná řada Sololift s variantami pro sprchu, wc a vanu. Pro připojení toalety jsou to konkrétně modely Sololift WC-1, WC-3 a CWC-3 s možností instalace do příčky. Pro odvod šedé odpadní vody je to model Sololift D-2, který je možné instalovat pod sprchový kout či umyvadlo a Sololift C-3 s možnosti připojení pračky. Kompletní sortiment přečerpávacích stanic doplňuje průmyslový model Multilift a přečerpávač kondenzátu z kotlů a chladících jednotek Conlift 1.

Nabídku cenově zvýhodněných produktů uzavírají ty nejlepší modely kalových čerpadel Grundfos Unilift CC, KP a AP. Ty jsou určeny pro odvod odpadních a splaškových vod z jímek, septiků či retenčních nádrží. Samostatnou kategorií jsou robustní litinová kalová čerpadla Grundfos SEG s řezacím zařízením.

Kompletní přehled produktů a ceny naleznete v příloze níže. Platnost akce je od 20.3. do odvolání.

Čerpadla a vodárny Grundfos je možné objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí (produkty pro dům a zahradu) a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich instalatércentrech.

  • Ptáček - velkoobchod: Grundfos akce 2017
  • Ptáček - velkoobchod: Grundfos akce 2017
  • Ptáček - velkoobchod: Grundfos akce 2017
  • Ptáček - velkoobchod: Grundfos akce 2017
  • Ptáček - velkoobchod: Grundfos akce 2017

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Grundfos akce 2017 PDF 4.58 MB