Dárková akce SFA SANIBROY

Společnost SFA SANIBROY připravila dárkovou akci zaměřenou na montážní firmy. Za nákup vybraných čerpadel je možné získat jako dárek značkové multifunkční nářadí.

Dárková akce SFA SANIBROY zveřejněno: 15. 10. 2018

Od 24.9. do 15.12.2018 je v platnosti podpůrná prodejní akce společnosti SFA SANIBROY zaměřená na instalatérské a topenářské montážní firmy. Za prodej vybraných čerpadel – SANIBROY Silence, SANITOP Silence, SANIPRO Silence, SANIPACK, SANISHOWER, SANIVITE Silence je možnost získat jako dárek značkové multifunkční nářadí.

Akce platí pouze pro registrované velkoobchodní zákazníky společnosti PTÁČEK-velkoobchod, a.s. Distribuce odměn probíhá zpětně přímo na dané pobočce, kde byl odběr uskutečněn.

Výhody čerpadel SFA SANIBROY SANIACCES:

  • Vysoký výkon čerpací jednotky
  • Nejtišší přečerpávací stanice na trhu
  • Snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům
  • Jednoduchá, rychlá a čistá údržba přečerpávače
  • Prodloužená záruka 3 roky, při splnění podmínek

Přečerpávací stanice SFA SANIBROY můžete objednat a zakoupit v prodejní sítí Ptáček - velkoobchod. Podporované typy čerpadel máme skladem na vybraných pobočkách a centrálních distribučních místech. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství a instalace požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků SFA SANIBROY je k objednání v naší prodejní síti společnosti Ptáček - velkoobchod. Společnost SFA-SANIBROY, spol. s r.o. a společnost PTÁČEK-velkoobchod, a.s. si vyhrazují právo, v případě vyčerpání zásob, změnit vyobrazený dárek za jiný obdobného charakteru a hodnoty.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Dárková akce SFA SANIBROY PDF 275.05 KB